Transmaraton ~ 2012

Transmaraton ~ 2012

08 sept 2012 (sâm) Transfagarasan, Romania

Pe 8 septembrie 2012 vom "inchiria" cel mai frumos drum din lume pentru noi, alergatorii pasionati!
Imagineaza-te pe Transfagarasan - soseaua care serpuieste printre munti, urcand pana dincolo de 2.000 de metri - intr-o liniste deplina.

Vei fi tu si gandurile tale, ascultandu-ti pasii, respiratia si bataile inimii...

Te vei putea bucura de tot ceea ce iti ofera acest traseu spectaculos, indiferent daca vei alerga semi sau ultra! Patru anotimpuri intr-o singura zi. Izvoare, cascade si lacuri glaciare. Munti impozanti si un tunel de aproape un kilometru in care va straluci lumina frontalei tale. Si, nu in ultimul rand, o panorama uluitoare a tinuturilor mistice ale lui Dracula...

40 de oameni si-au dat viata pentru a construi acest drum magnific. Acum, alegand sa sustii unul dintre proiectele propuse de fundatiile partenere, vom avea sansa de a schimba, salva sau imbunatati vietile multora dintre semenii nostri.

Iti multumim mult pentru dorinta de a participa la UniCredit Leasing TransMaraton si, in cazul in care te vei numara printre participanti, iti garantam o experienta memorabila. Daca nu vei avea sansa de a castiga un loc la acest eveniment, te asteptam cu drag la anul!

Stats

Loading Chart ...

Loading Chart ...

Cursa HD ACTIVE DQ DNF DNS OOC Total
Semimaraton (21km) 0 71 0 0 0 0 71
Ultra Maraton (70km) 0 9 0 0 0 0 9
Total 0 80 0 0 0 0