La Petrovaselo in vie ~ 2023

La Petrovaselo in vie ~ 2023

13 mai 2023 (sâm) Petrovaselo, Timis, Romania

Aceasta este a VI-a editie de Trail Run Petrovaselo. Facem o traditie din iesirea pe dealurile Banatului, prin paduri, prin sate batrane, prin vii. Pe 13 Mai 2023 iesim pe lut, prin frunze de padure, cu miros de natura, fara zgomot de masini, fara barait de electronice, fara ping de smartphone :-)

 Da, si la urma acel cocktail de endorfine stropite cu un pic de spumant si garnisite cu gulash...

 Neverovatno! :-)

Trail Run PetrovaseloSâmbătă, 13 Mai 2023
Pentru ediţia din acest an, am păstrat cele mai bune idei de la ediţiile anterioare dar am şi adăugat câteva elemente noi, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat, inclusiv o cursă pentru incepători de approximativ 5 km.

Opţiunea “cea mai scurtă” are aproximativ 5 km si este croită pentru incepătorii in ale trail-ului si vinului spumant. Bine ati venit in Club! 

Opţiunea “scurtă” are acum 14 km şi constă într-o buclă între Petrovaselo si Cralovăț, cu trecere prin viile Cramei Petrovaselo, pe câmpul dintre cele două localități şi prin pădurea de lângă sat. Traseul este accesibil atât pentru cei care acum descoperă alergarea pe potecă în aer liber, diferenţa de nivel fiind de 275 m, dar şi total alergabil pentru alergătorii cu experienţă.

Opţiunea “lungă” are 28 km şi reprezintă dublul cursei de 14 km. Si aici, elementul de noutate constă în faptul că în loc să repetaţi bucla de două ori, după finalizarea primei bucle, urmează să refaceţi traseul în sens invers. Astfel, veţi urca pantele pe care la prima bucla le-aţi coborât şi viceversa. Astfel, bucla a doua va arăta practic ca un traseu nou, ferindu-vă de monotonie.
Diferența de nivel pozitiv/negativ pentru fiecare tur este de aproximativ 275 m.

Gazda evenimentului nostru de alergare în natură este Petro Vaselo Winery. Locația Cramei, unde se afla si punctul de Start / Finish, poate fi vizualizată online aici: https://goo.gl/maps/wgov2cSzntS2

Păstrăm reţeta de la finalul curselor, cînd vă oferim ocazia să vă împărtăşiţi trăirile, emoţiile şi aventurile din cursă împreună cu prietenii, rămănând la poveşti la un gulaş stropit cu renumitul spumant de Petrovaselo.

Nu există alte cerinţe pentru cursă decât voia-bună și dorinţa de mișcare. Timpul limită este de 1 ora la cursa de 5km, 2 ore la cursa 14km si de 3 ore la cursa de 28km. El este suficient pentru parcurgerea traseului și într-o alergare ușoară la 14km. În schimb, cei antrenați pot să-și verifice condiția fizică și să realizeze recorduri personale. Important este sa va intoarceti cu bine! :-)

G Athlete Timp
1 Darius MANICEA
2 Gabriel Turlacu
3 Daria NINA
4 Cosmin Mancas
5 Radu Calomfirescu
6 Razavan Trandu
7 Eugen GHEGU
8 Pavel Borchescu
9 Vlad Ricean
10 Marian Crivineantu
G Athlete Timp
1 Ionut Maran
2 Adrian Duicu
3 Valentin Popa
4 GHEORGHE CODREA
5 Viktor Manoila
6 Adrian Prisacariu
7 Daniel Silaghe
8 Cosmin Isvoranu
9 Daniel Neamtiu
10 Calin Crestin

Stats

Loading Chart ...

Loading Chart ...

Cursa HD ACTIVE DQ DNF DNS OOC Total
Cursa Bendis 5 KM 0 260 0 0 45 0 305
Cursa Ovaș 14 KM 0 282 0 0 28 0 310
Cursa PV Gran Cru 28 KM 0 55 0 2 6 0 63
Total 0 597 0 2 79 0