Semimaratonul Craiovei ~ 2020 EDIȚIA A IV-A

20 September 2020 Craiova, Romania

În anul 2020 ne propunem un nou record pentru Semimaratonul Craiovei - generozitatea fără limite din partea comunității.

Cea de-a IV-a ediție a Semimaratonului Craiovei vine cu primul semimaraton virtual unde oamenii pot sa alerge individual, dar împreună pentru sănătate și educație!

 

Opțiunile din cadrul Evenimentului “Semimaratonul Craiovei 2020” sunt destinate celor care doresc să adopte un mod de viață activ și care sunt apți din punct de vedere medical, fizic și mental să susțină acest tip de efort, pe perioadă îndelungată.

 

Organizatorii  recomandă tuturor persoanelor să consulte un medic înainte de a se apuca de orice formă de efort fizic!

 

 

START ÎNSCRIERI: 01 iulie 2020

DATA DESFĂȘURĂRII ALERGĂRII: oricând în intervalul 20 iulie – 20 septembrie 2020

PREMIEREA: Duminică 27 septembrie 2020

 

Sportul a devenit în ultimii ani modul prin care oamenii aduc schimbarea în comunitățile din care fac parte.  

De la acest principiu a luat naștere în anul 2018 primul eveniment de fundraising comunitar din Craiova - Semimaratonul Craiovei. 

 

Semimaratonul Craiovei este un eveniment de strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate.  Cauza pentru care vă propunem să ,,alergăm" anul acesta este susținerea Fondului Local de Investiții COVID19.  

 

Fondul a fost înființat în luna martie 2020 ca urmare a de declanșării pandemiei de Coronavirus, fond în care au fost colectați din donații peste 25.970 euro și din care au fost susținute în  perioada stării de urgență și a stării de alertă în România  - 7 unități medicale din Craiova și județul Dolj, 4 instituții publice din Craiovași peste 250 de elevi din mediul rural din județul Dolj.

Din banii strânși în urma Semimaratonului Craiovei 2020 vom finanța Fondul Local de Investiții COVID pentru sănătate în educație. Astfel, intenționăm să asigurăm dezinfectanți, săpun, articole pentru curățenie, dispensere de hârtie igienică și prosoape de hârtie și consumabilele aferente pentru toate școlile din orașul Craiova. Este important ca elevii să revină la școală în condiții de siguranță pentru sănătate!

Promotorul acestui eveniment - Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) este o asociație non-profit ce activează de 17 ani în folosul comunității locale craiovene, derulând peste 300 de proiecte cu 10.000 de beneficiari direcți finali.

Semimaratonul Craiovei este un eveniment organizat de Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS, program powered by ARTI.ro.

Evenimentul este produs în parteneriat cu SightRunning.ro din Timișoara.

 

 

Stats

Loading Chart ...

Loading Chart ...